Друзі, хто шарить в постільній білизні? Попався на очі корисний сайт | DS Project - Форум

Друзі, хто шарить в постільній білизні? Попався на очі корисний сайт

Davidariva

Игрок проекта
Игрок проекта
Привіт усім! Думаю розповісти про корисною темою, раптом кому знадобиться. Останнім часом відчув, що сплю гірше, часто прокидаюся, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Списував на стрес, на дощі, а дружина сказала: "Пора поміняти постільну білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я пішов в мережу.

Чесно кажучи, вважав, що підбір постільної білизни - це просто "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. І бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих термінах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто скарбниця знань! Реально залип майже годину. Там все як в підручнику: по полицях розкладені всі типи тканин, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Це реально допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, що, українські та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це пекло, а сатин дійсно дає прохолоду, тому що в неї структура інша.
- Там розписано, як правильно прати, щоб принт не полиняв після кількох прань. Актуально для нас, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Зрештою вирішили придбати на пробу сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримали так би мовити своїх). Наразі все чудово — сплю як убитий, білизна приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.

Словом, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в що треба розбиратись, дуже раджу глянути огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає час на підбір та вберігає від покупки неякісної речі. Всім гарного сну!

Верх